luni, 13 februarie 2012

Ce inseamna sa iubesti?

De cele mai multe ori nu dai nici o importanta la ceea ce vezi,ce auzi,ce simti...Dar totul se schimba atunci cind apare el.Atit de inteligent,dragut,sincer,in ochii caruia poti citi ceea ce gindeste inima lui.Pe cit de straniu pe atit de nou.Incerci sa ramii aceeasi fata naiva, care continua sa afirme ca toti sunt la fel, dar nu poti, sau poate nu mai doresti...Sau .... asta e ceea de ce te temei cel mai mult .Acel sentiment ce nu iti lasa gindurile nici pentru un minut.
Sesizezi faptul ca nu e acel serial, in care actorii se indragostesc in prima zi , dar nu pot spune si demonstra ceea ce simt timp de o suta de serii.Atitea intrigi,jocuri,pariuri,rivalitati,irealitate...Ceva atit de banal si absurd...
Nu.Ceea ce se intimpla nu este un serial, nu este rodul unei imaginatii si nici macar nu este un vis.Sunt doar doi ochi frumosi care inceaca sa iti demonstreze ca chiar si miinele se deosebesc intre ele ,dar cu atit mai mult doi aomeni nu au nici o asemanare.

Incepi sa iti dai seama ca iti lipseau atit de mult cuvintele de alint,soaptele dulci,imbratisarile,plimbarile lungi.Iar mina lui puternica in care sa pierdut si mina ta ,este cea mai credibila dovada ca nu visezi.
Oare asta sa fie definitia "dragostei"?!Nu stiu...Poate timpul doar sa demonstreze.Dar pina atunci ne bucuram de fiecare clipa impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu